Si no pots llegir correctament el missatge fes clic 
http://www.catalanfilms.cat/ca/alert/alerta-mercado-ficg-2017.jsp

CF&TV Alerta
15/02/2017

Segueix-nos

Catalan Films a FacebookCatalan Films a TwitterCatalan Films a FlickrSupporting the Catalan audiovisual industry worldwide
 

Participa al Festival Internacional de Cine en Guadalajara- Mercado de Cine en Guadalajara

Tema: Assistència al Mercat de Cine en Guadalajara
Festival/Mercat: Festival Internacional de Cine en Guadalajara
Lloc:
Guadalajara, Mèxic
Dates: Festival (10 al 17 de març de 2017) i Mercat (10 al 15 de març de 2017)

El Mercado de Cine en Guadalajara que arriba a la seva 15a edició es celebra en el marc del Festival de cine en Guadalajara. Es tracta del punt de trobada entre la indústria iberoamericana i el món. I es constitueix com un espai on convergeixen els negocis, els projectes en desenvolupament, els cineastes, les empreses audiovisuals i els representants de tots els sectors que integren la indústria cinematogràfica.

Arrel del treball conjunt entre Catalan Films & TV, l'Institut Ramon Llull, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Festival  de Guadalajara, l'any 2018 Catalunya tindrà un paper destacat al festival. És per aquesta raó que en l'edició d'enguany Catalan Films & TV serà present amb un estand al mercat que estarà a disposició dels productors que hi assisteixin.

En cas d'assistència, si us plau poseu-vos en contacte amb mercats@catalanfilms.cat per tal d'organitzar la delegació de productors catalans i aparèixer als materials promocionals, accedir a les acreditacions i a la reserva de l'espai de reunions al nostre estand.

 

 

 

Si voleu deixar de rebre aquesta alerta, comuniqueu-nos-ho a: pbonet@catalanfilms.cat

Catalan Films & TV | www.catalanfilms.cat | info@catalanfilms.cat | c/ Provenša, 281, 2on 2¬ 08037 Barcelona (Spain) Tel +34 93 552 49 40/45