Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Visionats a l'ICAA - Quinzaine des Réalisateurs

Els dies 14 i 15 de gener es faran a l'ICAA els visionats de la QUINZAINE DES RÉALISATEURS DEL FESTIVAL DE CANNES per part dels seus representants. Aquells productors que estiguin interessats en presentar alguna de les seves pel·lícules hauran de deixar les còpies a la cabina de projecció del Ministeri, assenyalant a la còpia QUINCENA DE REALIZADORES - CANNES, i comunicant el seu depòsit a la Sección de Difusión, José Antonio Rodríguez Corzo, tel. 91-7017000, ext.: 32307. La data límit per al dipòsit és l'11 de gener.

A més, us recordem que és imprescindible que les còpies estiguin al principi i amb les cues enganxades, llestes per a la seva projecció (en cas contrari són descartades). Alhora per retirar les còpies lliurades serà obligatori el lliurament del corresponent rebut de depòsit de cabina.

Des de Catalan Films & TV hem organitzat un enviament conjunt de còpies per a tots aquells productors que estiguin interessats. De manera que aquestes còpies s'haurien de fer arribar a la nostra seu (Mestre Nicolau, 23, entl.1), a l'atenció de Mònica Garcia, en horari de 08.00-15.00h, assenyalant a la capsa QUINCENA DE REALIZADORES - CANNES. Si us voleu acollir a aquesta tramesa us comuniquem que la data límit per deixar les còpies serà el dilluns 7 de gener.

En qualsevol cas, us pregaríem que ens comuniquéssiu els títols presentats, per tal de poder fer un seguiment adequat.