Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Visionats a l'ICAA (12 i 13 de maig)

Els dies 12 i 13 de maig es faran a l'ICAA els visionats del FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DE MONTREAL per part dels seus representants. Aquells productors que estiguin interessats en presentar alguna de les seves pel·lícules hauran de deixar les còpies en 35mm a la cabina de projecció del Ministeri, assenyalant a la còpia FESTIVAL DE MONTREAL, i comunicant el seu dipòsit a José Antonio Rodríguez Corzo, Sección de Difusión, tel. 917017000, ext. 32307, fax 917017402. La data límit per al dipòsit és el 9 de maig.

A més, us recordem que és imprescindible que les còpies estiguin al principi i amb les cues enganxades, llestes per a la seva projecció (en cas contrari són descartades). Alhora per retirar les còpies lliurades serà obligatori el lliurament del corresponent rebut de depòsit de cabina.

També és possible enviar còpies en DVD.

Des de Catalan Films & TV hem organitzat un enviament conjunt de còpies per a tots aquells productors que estiguin interessats. De manera que aquestes còpies s'haurien de fer arribar a a la nostra seu, a l'atenció de Mònica Garcia / Cata Massana, en horari de 08.00-15.00h, assenyalant a la capsa FESTIVAL DE MONTREAL -VISIONAT ICAA. Si us voleu acollir a aquesta tramesa us comuniquem que la data límit per deixar les còpies a Catalan Films & TV serà el dimarts 6 de maig.

En qualsevol cas, us pregaríem que ens comuniquéssiu els títols presentats, per tal de poder fer un seguiment adequat.

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya