Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Inscripció de projectes al Cinekid Junior Co-production Market 2019

El Cinekid Junior Co-production Market és un mercat de coproducció que permet a finançadors, televisions i productors accedir a nous projectes cinematogràfics i televisius pensats per a públic infantil.
El mercat consisteix en un pitching public de tots els projectes seguit de meetings one-to-one entre professionals. Se seleccionen uns 20 projectes (llargmetratges i sèries de TV) en desenvolupament.

Paral·lelament hi ha una secció Work-in-progress on se seleccionen fins a 5 projectes en fase de postproducció. A més del pitching i les reunions, les produccions es projecten davant d’una audiència de professionals que donen feedback al productor. 

Durant el mercat s’atorga el prestigiós premi Eurimages Co-production Development Award que consisteix en 20.000€ en efectiu per a ser invertits en despeses de desenvolupament. A partir d’aquest any també s’atorgarà el premi Best TV Project (10.000€) per a projectes episòdics.

Criteris de selecció:

  • El principal criteri de selecció és la viabilitat i la qualitat del projecte.
  • Es poden presentar projectes de llargmetratge o projectes per a televisió tan de ficció documental i/o animació pensats per a una audiència de 3 a 14 anys.
  • Els projectes han de tenir com a mínim un 10% del finançament tancat i una productora confirmada del país d'origen.
  • Cal tenir un esborrany del guió
  • Per la secció Work-in-progress, cal mostrar un tall de menys de 8 minuts i acompanyar-ho d’un dossier.
  • Consluteu les bases aquí per a tota la informació.

Si presenteu projecte, si us plau, informeu-nos a qpons@gencat.cat