Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Inscriu el teu projecte a Sunny Side of the Doc 2020
Catalan Films & TV segueix treballant per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.
 
Sunny Side of the Doc s'ha convertit en un important mercat internacional de continguts documental i especialitzat en totes les plataformes. Cada any, l’esdeveniment reuneix televisions, commissioning editors, fons de finançament, distribuïdors, creadors de continguts i productors de tot el món per vendre o comprar projectes i programes i trobar coproducció.
 
Davant la situació actual de pandèmia global, Sunny Side of the Doc obre convocatòria de projectes per participar al Pitching Professional i als one-to-one, de la següent manera:
  • Arran de la situació actual generada pel Covid-19, Sunny Side of the Doc ara mateix té previst realitzar les sessions de pitching i els one-to-one en format semi presencial i online. En el cas que el mercat presencial no es pogués dur a terme es faria el pitching només online. 
  • Cada empresa podrà inscriure un projecte per un preu de 90€ (sense IVA), que es deduirà de l’import de l’acreditació si finalment és realitza l’esdeveniment físic entre el 22 i 25 de juny.
  • Els requisits d'elegibilitat i els criteris de selecció romanen sense canvis i es poden consultar en el següent ENLLAÇ.  
  • Si finalment l’esdeveniment no es pogués celebrar, Sunny Side of the Doc retornarà els diners de l'acreditació. Però no la inscripció de projectes al pitching, que es desenvoluparia online. 
  • Data límit de presentació de projectes: 16 d'abril de 2020
  • INSCRIU EL TEU PROJECTE
Si estàs interessat/da en assistir a Sunny Side of the Doc contacta’ns a joan.ruizg@gencat.cat i us informarem de com acreditar-vos per a obtenir el preu umbrella, a més de les activitats professionals que Catalan Films durà a terme durant el Mercat, així com per aparèixer en els materials promocionals sota la nostra umbrella.