Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa a EAVE Puentes 2021
EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs, una de les principals iniciatives de formació per a productors d'Europa, organitza el taller PUENTES: programa de desenvolupament de coproduccions entre Europa i Llatinoamèrica.
 
 
Descripció
  • A qui va dirigit: a productors llatinoamericans i europeus amb un projecte en desenvolupament, 10 dels quals es seleccionaran per al workshop. També estan oberts a rebre sol.licituds d'altres professionals europeus amb interès en treballar amb Llatinoamèrica (agents de vendes, distribuïdors, programadors de festivals, cap d'indústria de mercats...) o productors europeus sense projecte específic que cerquen desenvolupar la seva carrera. 4 o 5 d'ells també seran seleccionats per a participar al workshop. Més informació
  • Durant un any i sota la guia d'experts internacionals es treballarà el desenvolupment de guió, les estratègies de coproducció, finançament, marketing i distribució. A més, els participants tindran l'oportunitat d'ampliar la seva xarxa de contactes reunint-se amb els principals agents de la indústria a Europa i Llatinoamèrica. 
  • Els participants seleccionats assistiran a dos tallers. El primer es realitzarà en línia del 21 de juny al 4 de juliol de 2021 (a confirmar) a Merano (Tirol del Sud). El segon taller se celebrarà a l’Uruguai (novembre / desembre 2021, pendent de confirmació). Gràcies a un acord de col.laboració, tots els participants podran assistir a Ventana Sur (desembre 2021)
  • La participació és gratuïta. Si el projecte és seleccionat, es cobriran despeses d'allotjament i alguns dels àpats. A més, s'ofereixen algunes beques parcials per a les despeses de desplaçament en casos específics.
  • Convocatòria i documentació a presentar
  • Per a qualsevol aclariment o ampliació d'aquesta informació us podeu posar en contacte amb Fernanda del Nido
  • Si presenteu candidatura, si us plau escriviu un correu a joan.ruizg@gencat.cat per fer un correcte seguiment.