Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al Marché du film Court Clermont-Ferrand 2019

El Marché du Film Court de Clermont-Ferrand és probablement el mercat més important de curtmetratges d’Europa. Catalan Films & TV hi participa amb un estand propi on hi haurà taules per reunions a disposició dels professionals catalans. En aquest marc es presenta el programa de curtmetratges “Shortcat 2019”, juntament amb la resta de curtmetratges del catàleg Catalan Films & TV 2019.

A Clermont-Ferrand hi participen cada any més de 3.500 delegats de més de 35 països del món. Entre els delegats es compten distribuïdors, exhibidors, directors i assessors de festivals i mercats i compradors de canals de televisió. A més a més l’equip del Clermont-Ferrand organitza taules rodones, conferències i d’altres activitats.

Enguany Catalan Films & TV farà una presentació de la delegació catalana i hi podreu participar tots els presents al mercat: compradors, distribuïdors, productors, directors, festivals,...

 

ACREDITACIONS

Les acreditacions, de caràcter individual i personal, s'han de gestionar a través de la pàgina web del festival amb la creació d’un compte abans del 18 de gener de 2019.

Les acreditacions donen accés tant al festival com a l’espai del mercat.

Les acreditacions són gratuïtes però per 60 Euros els acreditats podran accedir als serveis del “Pro Services” durant tot un any. Amb accés al “Pro Services” els delegats poden accedir a tota la informació relativa a d’altres delegats i convidats, al catàleg del mercat i poden elaborar llistats de contactes i pel·lícules entre d’altres avantatges.

IMPORTANT: Si us plau informeu a Queralt Pons - qpons@gencat.cat, un cop us hagueu acreditat, per tal d’organitzar la delegació i els materials promocionals.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si requeriu més informació.