Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al NATPE MIAMI 2019

ICEX organitza la participació espanyola amb l'estand Audiovisual from Spain al NATPE Miami, que tindrà lloc a l'hotel Fontainebleau i Eden Roc a Miami del 22 al 24 de gener.

El NATPE Miami és la via d'entrada a Estats Units i Amèrica Llatina per als productors i distribuïdors de sèries de TV, programes d'entreteniment, documentals, animació i cinema. També per a plataformes digitals i serveis relacionats.

NATPE Miami és el mercat de compra-venda de continguts audiovisuals més importants d'Amèrica, reunint cada any a 5.000 executius, entre els quals es troben més d'1.200 compradors de contingut audiovisual.

ICEX s’encarrega de la contractació d’un estand així com de la decoració i mobiliari. S’elaborarà un catàleg d’assistents al mercat amb detall de les produccions que presenten les empreses. També posa a disposició d'empreses taules d'ús exclusiu, taules d'ús compartit, mini-estands de 9m2 i acreditadions individuals a 575 USD (en aquest cas cal que contecteu prèviament amb en Javier Martinez javier.martinez@icex.es

  • Trobareu les condicions de participació a la següent CONVOCATÒRIA
  • Les empreses interessades a participar han d'emplenar el formulari entrant al següent enllaç d'INSCRIPCIÓ
Per a qualsevol dubte o informació podeu contactar en Javier Martín a javier.martinez@icex.es o al +34 91 349 1975