Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al Work-in-progress de Les Arcs Film Festival 2018 - Deadline ampliat

L'ICAA organitza una tramesa de llargmetratges en work in progress per el director del festival Les Arcs Film Festival, Frederic Boyer, per a la secció d'indústria Work in Progress

L'audiència estarà formada per agents de vendes (66 agents de vendes van acudir a l'edició passada), i directors de Festivals (Locarno, Cannes, Karlovy Vary, i molts més).
Només es mostraran 8 minuts de clips amb dos o tres escenes màxim.
En l'esdeveniment, també s'inclou un working progress esponsoritzat per Eurimages amb un premi de 50.000€ per a pel·lícules innovadores, artístiques i experimentals. 
Es reproduiran 14 working progress (6 per al premi Eurimage), i l'única condició és no tenir cap agent de vendes.

Requisits per al visionat

Llargmetratges "art house" en work in progress que han començat rodatge a partir de l'1 setembre de 2018 i que no tinguin un agent de vendes vinculat al projecte.
Us recomanem que consulteu les bases de participació

Inscripció    

Escriviu un mail a Queralt Pons qpons@gencat.cat amb la fitxa adjunta complimentada i feu-nos arribar un enllaç protegit (mínim 10 minuts de metratge) en versió original amb subtítols en anglès abans del 31 d'octubre.
Us recordem que, si feu l'enviament directament vosaltres, podeu enviar la fitxa abans del 31 d'octubre a Marisa Capa difusion.icaa@mecd.es. Us preguem ens feu saber qui presenteu candidatura directa per tal de fer un correcte seguiment.

 

TRAMESES EN CURS

REGARD