Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Recordatori: Participa als one-to-one del REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona

Data de les reunions one-to-one: divendres 6 de desembre a partir de les 16:30h

Lloc: Casa Joan Miret, Rambla Nova, 36 - Tarragona

 REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one amb experts internacionals dins el marc del festival. Els professionals amb qui es poden sol·licitar reunions són:   

  • Fabienne Moris. Cordinadora del programa FID Marseille i coordinadora del FID-Lab. FID Marseille es un festival de cine internacional competitiu obert al cine contemporani. FIDLab es la plataforma de coproducció internacional per a projectes en totes les fases de producció.  
  • Susana Rodrigues. Delegada internacional del Karlovy Vary International Film Festival (Republica Txeca) pels països de Llatinoamèrica i Portugal. Membre del comité de selecció del Rio Film Festival (Brasil), de l'Hubert Bals Fund del Festival Internacional de Rotterdam i del Bilateral Co-production Fund (ICA - CNC) per co-productores portugueses-franceses. Fundadora de la distribuïdora VAIVEM
  • Charlotte Serrand. És la Directora Artística Adjunta del Festival Internacional de cinema de La Roche-sur-Yon, i assesora de programació del nou comitè de la Quinzena de Realitzadors (Cannes). Directora i productora de "1048 Lunes" (FIDMarseille, BAFICI, Cineeuropa..), ha treballat també com a assistent de direcció i consultora per directors com Albert Serra i Isabelle Prim. 
  • Antonio Laforgia. Treballa en la indústria cinematogràfica des de l'any 2011 com a director, script consultant, productor executiu i agent de vendes. Treballa al departament de vendes i adquisicions de Berta Film i també és el coordinador de festivals i exhibicions. Últims títols adquirits: Last Italian Cowboys, The Dread, Granny Project
  • Letizia Caspani. Forma part de l'equip del Torino Film Lab des de l'any 2012. Actualment és Project Manager del programa de disseny d'audiències.
  • Marco Fuzco. Comença a treballar a la indústria cinematogràfica fa 15 anys dins la reconeguda empresa Intramovies, primer al Departament de Marketing i després al Departament de Ventes. Actualment es responsable de Producció i Adquisicions.

Per a participar a les reunions one-to-one, si us plau, envieu un email a mmedir@gencat.cat indicant amb qui us agradaria reunir-vos i quin o quins projectes els voleu mostrar.