Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Presenta la teva candidatura a The Spanish/UK Industry Focus- Edinburgh International Film Festival 2019

Enguany el festival Edinburgh International Film Festival (EIFF) té a Espanya com a país Focus. A més dels films programats, en el seu apartat EIFF Industry, el certamen escocès celebrarà l'Spanish / UK Industry Focus una trobada entre productors espanyols i britànics dilluns 24 i dimarts 25 de juny de 2019. En el context de la trobada, s'organitzaran reunions de treball one-to-one, dinars de networking, una Spanish reception per celebrar la participació espanyola com a país Focus, a més d'activitats paral.leles de diferent format. 

El Festival selecciona 8 productors que seran els que conformin la delegació espanyola que viatgi a Edinburgh. L'ICAA es farà càrrec del vol i tres nits d'hotel dels productors seleccionats per EIFF.  

Requisits

  • Els productors han d'haver realitzat almenys un llargmetratge de ficció.
  • Han de tenir un interès específic en treballar al Regne Unit i tenir un projecte en desenvolupament rellevant per una coproducció espanyola-britànica.
  • Convocatòria

Inscripció

Els productors interessats han d'escriure un correu a ana.moraes@edfilmfest.org.uk incloent la següent informació en anglès:

  • Biografia/Crèdits del productor
  • Raó per la qual estan interessats en formar part d'aquesta activitat.
  • Data límit: 24 de maig de 2019