Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Tramesa CPH:DOX 2021

Catalan Films & TV organitza un enviament de produccions documentals al festival CPH:DOX

Selecció

  • El festival accepta llargmetratges, migmetratges i curtmetratges documentals, sèries, treballs de Realitat Virtual i Realitat Augmentada i altres formats, realitzats a partir de l'abril 2020.
  • Per a les seccions competitives, el festival dóna prioritat a les premières mundials i, després, a les premières internacionals i europees. Per a les seccions no competitives, el festival requereix la premiere danesa. 
  • Es recomana llegir les bases de participació     

Inscripció

  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb el festival per inscriure gratuïtament un número limitat de produccions. Es prioritzaran les premieres mundials i internacionals, prèvia valoració del festival. Envieu-nos al correu p.bonet@gencat.cat el títol, director/a, empresa productora, tipus de producció, status de premiere i l’enllaç protegit abans del 13 d'octubre. La data límit oficial del festial és l'1 de desembre,   aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, informeu-nos igualment per tal de poder accedir a la inscripció gratuïta.

CPH:FORUM

Us informem que resta oberta la convocatòria per a participar al CPH: FORUM, l'esdeveniment de pitching de finançament i coproducció del festival CPH:DOX. Dedicat a facilitar el finançament de projectes cinematogràfics amb potencial internacional, ja siguin llargmetratges, sèries o RV o AR. Seleccionen 35 projectes.