Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Tramesa IDFA 2020

Catalan Films & TV segueix treballant en el present estat de crisi sanitària global per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.

Catalan Films & TV organitza una tramesa de documentals a IDFA.

Requisits de participació

  • El festival accepta documentals (llargmetratges, migmetratges o curtmetratges) i també documentals interactius i altres formats de narració digitals acabats a partir del 30 d'abril de 2020.
  • El festival dóna prioritat a les premieres mundials (preferentment), internacionals i europees.
  • Es recomana llegir les bases de participació i la secció de preguntes freqüents.

Inscripció

  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb l'organització i disposem d'un descompte del 50% en la inscripció per un número limitat de produccions que compleixin els requisits. Es donarà prioritat a les premieres mundials.
  • Envieu un correu a p.bonet@gencat.cat amb el títol de la producció, director, empresa productora i premiere status i us indicarem com procedir amb la inscripció abans del 22 de maig. Important: la data límit oficial del festival és l'1 d'agost. Aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, informeu-nos igualment per tal de poder accedir a un codi.

TRAMESES EN CURS