Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al Festival REC: Jornada de Professionals i Reunions one-to-one


SOL·LICITUD DE REUNIONS ONE-TO-ONE AMB QUATRE ESPECIALISTES EN FESTIVALS (Accés restringit)

REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one amb especialistes en festivals europeus dins el marc de la jornada de professionals. Els professionals amb qui es poden sol·licitar reunions són:   
  • Christian Modersbach (Alemanya): Director del festival “Nordic Days Lübeck”, ha treballat per festivals com Berlin, Edimburgh o Rio de Janeiro.
  • Nicola Falcinella (Itàlia): Selector de la Setmana Internacional de la Critica de la “Mostra de Cinema de Venècia”.

  • Pamela Pianezza (Itàlia): Membre del Comitè de Selecció de la Setmana de la Crítica de Cannes i assessora de festivals a Suïssa i Lituània, entre d’altres.
  • Vladan Petkovic (Sèrbia): Assessor de diversos festivals balcànics: Sarajevo, Motovun, Banja Luka, Zagreb, etc.

  • Data: Dissabte 6 de desembre de 16:00 a 18:00h
  • Lloc: Hotel Lauria. Rambla Nova 20, Tarragona
  • Termini de sol·licitud: Dimarts 2 de desembre 
Per sol·licitar una reunió podeu fer-ho abans del dimarts 2 de desembre a l’adreça mercats@catalanfilms.cat especificant el projecte o producció acabada de la qual voleu parlar, amb quin professional esteu interessats en mantenir la reunió i la raó per la qual voleu l’entrevista.
 
També ens hauríeu de fer arribar una o dues pàgines EN ANGLÈS sobre el vostre projecte i imatges, enllaços o qualsevol altre tipus de document que serveixi per avaluar la producció, ja que les places són limitades.
 
La Jornada de Professionals del REC es durà a terme el mateix dissabte dia 6 de desembre entre les 10:30 i les 14:00h a Espai Turisme (C/ Major 39, Tarragona). Podeu trobar més informació sobre la Jornada i sobre com fer la inscripció en el següent enllaç.

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya