Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al Festival REC: Reunions one-to-one i Jornada Professional
Tema: REC – Festival Internacional de Cinema de Tarragona  
Dates: 02 – 07 Desembre 2015
Lloc: TarragonaSOL·LICITUD DE REUNIONS ONE-TO-ONE AMB CINC ESPECIALISTES INTERNACIONALS (Accés restringit)

REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one amb especialistes en festivals europeus dins el marc de la jornada de professionals. Els professionals amb qui es poden sol·licitar reunions són:   
  • Francisca Lucero. Programadora i experta en indústria dels festivals FID-LAB / Fid Marseille i CineLatino de Toulouse.
  • Jan Naszewski: CEO de l'empresa de vendes internacionals Film New Europe. En els últims anys ha experimentat un fort creixement, comptant entre el seu catàleg el guanyador a Cannes (secció Un Certain Regard) o Tribeca, a més del llargmetratge espanyol Crumbs.
  • Jasmin Basic. Programadora a Visions du Reel,  Sarajevo, DDHH Geneve,  Lugano i altres festivals com International Filmkurtztage Wintherthur. Té una llarga experiència en gestió i assessorament professional gràcies al seu treball a institucions com Croatian Film Center, Swiss Federal Office of Culture o Geneve Film Comission.
  • Pamela Pianezza: Membre del Comitè de Selecció de la Setmana de la Crítica de Cannes i assessora de festivals a Suïssa i Lituània, entre d’altres.
  • Alex Traila: Productor i Expert en Indústria, found raising i polítiques europees de producció de continguts. Director dels Work in Progress del Festival de Sarajevo, i del Transilvania Film Festival, col·laborador habitual d'altres plataformes d'indústria com Trieste WEMW. És fundador de #FEEDback, plataforma de think tank per a futura política de cine a Europa.
  • Rebeka Garrido: Productora i Directora de Connecting Cottbus East West Co-Production Market. Production Manager a films com VICTORIA (de Sebastian Schipper), ara en cartellera, o d'altres com EL FUTURO de Miranda July, o BRONSON de Nicolas Windin Refn.  
  • Data: Dissabte 5 de desembre de 16:00h a 18 h.
  • Lloc: Hotel Lauria. Rambla Nova 20, Tarragona
  • Termini de sol·licitud: Dilluns 30 de novembre

Per sol·licitar una reunió podeu fer-ho abans del dilluns 30 de novembre a l’adreça mercats@catalanfilms.cat especificant el projecte o producció acabada de la qual voleu parlar, amb quin professional esteu interessats en mantenir la reunió i la raó per la qual voleu l’entrevista.
 
També ens hauríeu de fer arribar una o dues pàgines EN ANGLÈS sobre el vostre projecte i imatges, enllaços o qualsevol altre tipus de document que serveixi per avaluar la producció, ja que les places són limitades.
 
JORNADA PROFESSIONAL
 
El mateix dissabte dia 5 de desembre al matí tindrà lloc la Jornada Professional: Del Projecte al film. Propostes i camins per convertir la teva bona idea en un millor projecte.
 
De la mà de professionals consolidats d’àmbit internacional (agents de vendes, programadors, organitzadors de Lab’s i WIP) veurem de quina manera preparar i millorar un projecte en les seves diferents fases i versions per presentar-lo a convocatòries i reunions, per optimitzar el nostre treball, obtindre el finançament i/o l’assessorament necessari.
 
 
Per inscriure-us seguiu el següent enllaç