Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Participa al Marché du Film Court Clermont-Ferrand 2015

Tema: Acreditacions Marché du Film Court Clermont - Ferrand
Lloc: Clermont - Ferrand, França
Dates del Festival: del 30 de gener al 7 de febrer de 2015
Dates del Mercat: del 2 al 6 de febrer de 2015
Contacte: mercats@catalanfilms.cat   - 93 552 49 40

Data límit per acreditar-se: 17 de gener de 2015

CARACTERÍSTIQUES DEL MERCAT

Clermont-Ferrand és probablement el mercat més important de curtmetratges d’Europa. Catalan Films & TV hi participa amb un estand, que posa a disposició de la indústria catalana. En aquest marc es presenta el programa de curtmetratges “ShortCat 2015”, juntament amb la resta de curtmetratges del catàleg Catalan Films & TV 2015.

A Clermont-Ferrand, que aquest any arriba a la seva trentena edició, hi participen cada any més de 3.500 delegats de més de 35 països del món. Entre els delegats es compten distribuïdors, exhibidors, directors i assessors de festivals i mercats i compradors de canals de televisió. A més a més l’equip del Clermont-Ferrand organitza taules rodones, conferències i d’altres activitats.

Noticies relacionades:

 

ACREDITACIONS

Les acreditacions, de caràcter individual i personal, s'han de gestionar a través de la pàgina web del festival amb la creació d’un compte abans del 17 de gener de 2015.

Les acreditacions donen accés tant al festival com a l’espai del mercat.

Les acreditacions són gratuïtes però per 60 Euros els acreditats podran accedir als serveis del “Pro Services” durant tot un any. Amb accés al “Pro Services” els delegats poden accedir a tota la informació relativa a d’altres delegats i convidats, al catàleg del mercat i poden elaborar llistats de contactes i pel·lícules entre d’altres avantatges.

IMPORTANT: Si us plau informeu a mercats@catalanfilms.cat, un cop us hagueu acreditat, per tal d’organitzar la delegació i els materials promocionals.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si requeriu més informació a la mateixa adreça.