Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Recordatori: Participa al MIPJUNIOR i MIPCOM + Trobada Brazilian TV Producers

MIPJUNIOR+MIPJUNIOR INTERNATIONAL PITCH

Tema: Acreditacions i registre de programes

Dates: 5 i 6 d'octubre de 2013

Lloc: Hotel Carlton, Cannes (França)

Data límit per sortir a la guia: 3 de setembre

Data límit per a l'enregistrament de programes a la guia i online i recepció de DVD (aquests últims directament a Reed Midem): 29 d'agost (abans de la 18h).
  • Preu: 795€ (IVA no inclòs): 1 acreditació + 2 programes a la videoteca + 1 projecte a la secció TV project in development de la guia. Si especifiqueu el VAT number no us carregaran l'IVA.
  • Cal enviar el contracte d'acreditació a CF&TV al mail mercats@catalanfilms.cat. Qualsevol consulta referent a especificacions tècniques i enviament de materials a Reed Midem: Carole Ollerdissen
  • MIPJUNIOR INTERNATIONAL PITCH : Projectes infantils per a TV i multiplataforma en desenvolupament (25% al 75% de finançament). Cinc finalistes serán preseleccionats per un comité internacional d'experts en televisió per a presentar el seu projecte durant el MipJunior. Data límit: 21 d'agost 2013. Més informació.

MIPCOM

Tema: Acreditacions

Dates: 7 a 10 d'octubre de 2013

Lloc: Palais des Festivals, Cannes (France)

Data límit per sortir a la guia: 3 de setembre
 
Data límit per gaudir del preu umbrella: 28 de setembre
  • Preu: 660 € (IVA no inclòs). Si especifiqueu el VAT number no us carregaran l'IVA.
  • Allotjament: L'hotel es podrà reservar directament amb l'organització del Mipcom, un cop feta l'acreditació i havent rebut el login i el password  via email. Llistat d'hotels .

TROBADA BRAZILIAN TV PRODUCERS

En el marc del MIPCOM se celebrarà un esmorzar de treball amb l’Associació de productors de TV Brazilian TV Producers i una agenda de reunions one-to-one.

Aquelles empreses acreditades al MIPCOM que vulguin formar part de la trobada i sol.licitar reunions, poden enviar els seus materials per al catàleg a mercats@catalanfilms.cat abans de dimecres 31 de juliol.