Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Tramesa de llargmetratges al Festival de Cannes 2019

FESTIVAL DE CANNES (SECCIÓ COMPETITIVA I UN CERTAIN REGARD)

Des de Catalan Films & TV organitzem una recollida de llargmetratges (enllaç a Vimeo) per a tots aquells que estigueu interessats en participar al Festival de Cannes  amb alguna de les vostres produccions.

Aquells films que compleixin els requisits i entrin dins la línia editorial del festival, prèvia valoració de José Maria Riba, assessor del Festival de Cannes, podran tenir la inscripció gratuïta al Festival de Cannes.

Selecció

El festival accepta llargmetratges produïts en els dotze mesos anteriors al festival, que no hagin estat explotats comercialment ni haver estat presentats a cap certamen cinematogràfic internacional.
Si la pel·lícula ha estat presentada a la secció internacional (competitiva o no) d’ un festival, ja no podrà participar al Festival de Cannes. Una secció és internacional quan presenta films de diferents nacionalitats.
No haver estat difosa a través d’Internet o estrenada en DVD.
Us recomanem que consulteu les condicions de participació i les bases de participació en el següent enllaç

Inscripció

Envieu-nos un enllaç protegit a mmedir@gencat.cat abans de dilluns 28 de gener, indicant títol, director, productora, premiere status i durada.

 

Us recordem que també estan obertes les inscripcions per: 

QUINZAINE DES RÉALISATEURS 

Data límit d'inscripció de curtmetratges i migmetratges (menys de 60 minuts): 15 de març / Data límit d'inscripció de llargs: 29 de març
Requisits de participació
Inscripció (25€ curtmetratges i migmetratges/ 170€ llargmetratges en DCP o 135€ per tots els altres suports)
Informeu-nos si us plau de la vostra inscripció al correu mmedir@gencat.cat per fer seguiment amb l'equip de programació del festival

SEMAINE DE LA CRITIQUE

Data límit d'inscripció de curts i llargs: 11 de març 
Requisits de participació
Inscripció (25€ curtmetratges / 120€ llargmetratges)
Informeu-nos, si us plau, de la vostra inscripció al correu mmedir@gencat.cat per fer seguiment amb equip de programació del festival