Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Últims dies | Participa al Berlinale Co-production Market 2021

L’European Film Market obre la convocatòria pel Berlinale Co-production Market que se celebrarà del 13 al 17 de febrer en el marc del EFM i el Co-pro Series que ho farà del 16 al 17 de febrer.

Projectes de llargmetratge

Al voltant de 20 projectes internacionals conformaran la secció oficial. Els projectes seleccionats rebran un curós acompanyament durant dos dies i mig amb reunions programades prèviament amb socis potencials seleccionats d’un grup de 600 productors, finançadors, fons, agents de vendes, distribuïdors, plataformes i televisions amb experiència.

Qui es pot presentar?

 • Productors amb experiència en coproduccions internacionals.
 • Projecte de llargmetratge de ficció amb potencial internacional (també amb potencial per estrena en sales de cinema)
 • Adequat per una coproducció internacional i obert a coproductors
 • Guió complet disponible (en anglès)
 • Pressupost de mínim 1 milió d’euros
 • Un mínim del 30% del finançament, o almenys un ajut de producció local assegurat
 • L’empresa ha d'haver realitzat com a mínim una coproducció internacional
 • El projecte no pot haver-se començat a rodar
 • Aquells directors/es que hagin participat amb els seus films en anteriors edicions del festival, poden igualment presentar els seus projectes encara que no tinguin el 30% del finançament. (Hi ha una quota de 3 directors/es).

Fins quan i on presentar el vostre projecte?

Podeu inscriure el vostre projecte de llargmetratge fins al 30 de setembre. Revisa el formulari online i totes les necessitats en el següent enllaç.

Projectes de sèrie

Es presentaran 8-10 projectes de sèries dramàtiques a la recerca de socis de coproducció i finançament internacionals organitzat pel mercat de coproducció de la Berlinale durant el Berlinale Series Market. Els projectes seleccionats es donaran a conèixer al gener.

Qui es pot presentar?

 • Projectes adequats per a la coproducció internacional i la recerca de socis per coproduir
 • De productors de tot el món
 • En etapes de desenvolupament i finançament, amb o sense finançament confirmat
 • Amb o sense socis confirmats, com ara televisió o distribuïdora

Fins quan i on presentar el vostre projecte?

Podeu inscriure el vostre projecte de llargmetratge fins al 15 d’octubre. Revisa el formulari online i totes les necessitats en el següent enllaç.

Participar sense projecte

Des de principis de novembre fins a final de desembre, els productors amb experiència, financers, agents de vendes, així com representants de fons cinematogràfics, televisions, commissioning editors i distribuïdors poden sol·licitar participar al Co-production Market sense un projecte propi.

Els participants s’han de comprometre a buscar nous projectes per a coproduïr o cofinançar, i no haurien de centrar-se en la presentació dels seus propis projectes. L’empresa sol·licitant ha d'haver realitzat com a mínim una coproducció internacional en els últims tres anys. El nombre total de participants és limitat. La sol·licitud es fa directament amb l'equip del Co-Production Market i es requereix acreditació del festival i / o de mercat EFM. 

En el cas que les restriccions de viatge no permetin l'assistència física a participants d'alguns països, l’organització pretén facilitar opcions alternatives per poder participar-hi en les millors condicions.

En cas que presenteu un projecte en alguna de les convocatòries si us plau informeu-nos a joan.ruizg@gencat.cat