Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

6 produccions catalanes seleccionades al BFI London Film Festival

En festivals

La 61ª edició del BFI London Film Festival, que enguany es celebra del 4 al 15 d'octubre, ha anunciat la seva programació que inclou 6 films catalans.

Continuant el seu recorregut per festivals internacionals, Estiu 1993 de Clara Simón (Inicia Films, Avalon) competirà a la secció First Feature Competition i Una mujer fantástica de Sebastian Leilo  (Setembro Cine, SLU, Komplizen Film, Fabula Participant Media,Muchas gracias) es projectarà a la secció Special Presentation. 

Per la seva banda, el segon llargmetratge de Carlos Marques-Marcet Tierra Firme tindrà la seva premiere mundial al festival, a la secció Love i  Abracadabra de Pablo Berger (Arcadia Motion Pictures, Noodles Production, Perséfone Films AIE, Pegaso Pictures) es podrà veure a la secció Dare. 

Finalment, també hia presència de curtmertages catalans: El nen i l'eriço de Marc Ribas i Anna Solana (I+G Stop Motion) participarà a la secció dedicada als més petits, Animated Short for Younger Audiences i Santa Ana de César Pesquera (Story:) ho farà a la secció Cult-Strange Worlds. 

Festivals

Regne Unit - Londres

04/10/2017 - 15/10/2017

Busques una Notícia?