Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

Cinema català al 50è aniversari del Festival de Sitges

En festivals

El certamen ha avançat part de la seva programació

El Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es celebrarà del 5 al 15 d’octubre, ha avançat els primers títols de la seva programació que inclou quatre produccions catalanes. El certamen acollirà la presentació de l'últim llargmetratge de Jaume Balagueró, Musa (Castelao Pictures, Fantastic Films, Frakas Production, The Jokers Films) i l'adaptació de la novel.la d'Albert Sánchez Piñol, La pell freda de Xavier Gens (Pontas Films, Babieka Films).

També es projectaran al festival l'opera prima dels directors Caye Casas i Albert Pinto Matar a Dios (Alhena production) i, per últim el film recentment premiat al festival coreà BIFAN-Bucheon Internatioal Fantastic Film festval, Black Hollow Cage dirigida per Sadrac González-Perellón (Asallam Films).

 

 

Notícies relacionades
Busques una Notícia?