Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

Dos documentals catalans seleccionats al festival Hot Docs

En festivals

'La Chana' i 'Al otro lado del muro'

El festival Hot Docs , que enguany es celebra del 27 d’abril al 7 de maig a Toronto, inclou dues produccions catalanes en la seva programació.

La Chana de Lucija Stojevic (Noon Films, Bless Bless productions) que va tenir la seva premiere mundial al festival IDFA on es va endur el premi del públic continua el seu exitòs recorregut per festivals internacionals i participarà a la secció Singular Sensations del certamen. Retrat de la ballarina autodidacta, Antonia Santiago Amador, coneguda com La Chana, el documental  parla del procés i el poder de la creació, de l’envelliment que abraça la vida, la perseverança i la reinvenció.

Al otro lado del muro de Pau Ortiz (Intactes) recentment premiat al Festival de Málaga, es projectarà a la secció International Spectrum del festival. El film narra la vida de dos germans que han d'assumir la responsabilitat de fer-se càrrec dels seus germans petits mentre la seva mare compleix condemna a la presó de Mèxic.

Festivals

Canadà - Toronto

27/04/2017 - 07/05/2017

Notícies relacionades
Busques una Notícia?