Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

Presència catalana al D'A, Festival de Cinema d'Autor de Barcelona

En festivals

7 produccions catalanes a la programació

Avui s’ha donat a conèixer la programació completa de l’edició d’enguany del D’A, Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona que se celebrà del 27 d’abril al 7 de maig.

A la secció Talents es projectarà La película de nuestra vida d’Enrique Baró Ubach (All I need is Money).

Dins de la secció Impulso colectivo, on es presenten obres del nou cinema espanyol més allunyat de la industria hi ha un total de 5 produccions catalanes. Atma de Carla Subirana (Subirana), Nuestra amiga la luna de Velasco Broca (Terranova, Bravo Tango Zulu) a dins del conjunt Ayudar al ojo humano, Júlia Ist d’Elena Martín (Lastor Media), La maldita primavera de Marc Ferrer (Películas Inmundas) i Viure i altre ficcions de Jo Sol (Lluís Miñarro).

Finalment, Estiu 1993 de Carla Simón (Inicia Films, Avalon) millor Òpera Prima a la Berlinale i guanyadora del Biznaga de Oro al Festival de Malaga tancarà el festival.

Festivals

Espanya - Màlaga

17/03/2017 - 26/03/2017

Catalunya - Barcelona

27/04/2017 - 07/05/2017

Busques una Notícia?