Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

Selecció de films catalanas al Festival de San Sebastián

En premis

La 65 edició del Festival de San Sebastián que es celebrarà del 22 al 30 de setembre, ha avançat els primers títols de la seva programació que inclou 4 produccions catalanes.

A la secció Nuevos directores participarà Princesita/Princess de Marialy Rivas (Setembro Cine, Fabula, Sudestada Cine) mentre que la coproducció Una mujer fantástica de Sebastián Lelio (Setembro Cine, SLU, Komplizen Film, Fabula Participant Media,Muchas gracias) inaugurarà la secció Horizontes Latinos.

La gala de TVE presentarà La LLamada de Javier Calvo i Javier Ambrossi (Apaches Entertainment, Sábado peliculas, Lo hacemos y ya vemos AIE) i finalment, el curtmetratge L'home llop de Lluís Sellarés (ESCAC) competirà a la secció Encuentro Internacional de Estudiantes de Cine.

 

Festivals

Espanya - San Sebastián

22/09/2017 - 30/09/2017

Busques una Notícia?