Ep! No tan ràpid, encara no tenim aquesta part en funcionament. Esperem posar-la en marxa el més aviat possible. Si vols inscriure un curt al shortcat omple el formulari de google i envia un email a shortcat@catalanfilms.cat. Et respondrem al setembre

Anar al gestor Registra't

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

'Un monstruo viene a verme' encapçala les pel·lícules més premiades als Goya 2017

En premis

Sis films catalans van ser guardonats durant la 31º edició dels premis Goya, atorgats el passat dissabte 4 de febrer. 

Com ja vam veure en els Gaudí, Un monstre em ve a veure de J. A. Bayona va encapçalar els films més premiats amb un total de 9 estatuetes, entre les quals hi ha Millor direcció, Millor música original, Millor direcció de producció, Millor direcció de fotografia, Millor muntatge, Millor maquillatge i perruqueria, Millor so i Millors afectes especials. 

Per una altra banda, amb 11 nominacions El hombre de las mil caras d'Alberto Rodríguez es va endur els Goya a millor guió adaptat i millor actor revelació. El ciudadano ilustre de Mariano Cohn i Gastón Duprat va guanyar el premi de Millor pel·lícula iberoamericana.

Emma Suárez va guanyar com a Millor actriu secundaria per La propera pell d'Isa Campos i Isaki Lacuesta. I Cerca de tu casa d'Eduard Cortés  es va endur el premi a Millor cançó original per Ai, ai, ai de Silvia Pérez Cruz. 

Finalment, el curtmetratge Timecode de Juanjo Giménez, guanyador de la Palma d'Or i nominat als Oscars, va ser premiat com a Millor curtmetratge de ficció. 

Festivals

Espanya - Madrid

05/02/2017 - 05/02/2017

Notícies relacionades
Busques una Notícia?