Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El Dia Més Curt: Reivindicació del curtmetratge i presentació del Shortcat 2017

Curtmetratge

Enguany els actes se centren dimecres dia 21 de desembre

Arriba el dia més curt de l’any i amb ell la festa del curtmetratge arreu del món. Aquest 21 de desembre al CCCB se celebrarà El Dia Mes Curt, organitzat per Catalunya Film Festivals i la distribuïdora de curtmetratges Marvin&Wayne, on s'ofereix una programació amb tots els gèneres i per tots els públics. 

Dins de marc d’El Dia Mes Curt, Catalan Films & TV, presentarà el Shortcat 2017, programa per la internacionalització del curtmetratge català que enguany celebra el seu 10è aniversari. L’acte anirà precedit d'una valoració de l’estat del curtmetratge al nostre país i seguidament es projectaran els tràilers de les produccions que formen part del Shortcat 2017. Celebrarem l’èxit del moment amb un bon vermut.

Els curtmetratges presents al Shortcat 2017 son:

A més dins la programació oficial d’El Dia Més Curt hi ha una secció dedicada al curtmetratge català: Curt.cat, on es podran veure: Lina de Nur Casadevall (Escac Films), Tiger d’Aina Clotet (Aima Productions), 14 anys i un dia de Ïa Alemany (Contracamp), Celebració de Pau Cruanyes, Gerard Vidal Barrena (Universitat Pompeu Fabra) i Campanya d’Andrés Alonso, Catarina Brites Soares, Alejandro Cabrera, Lara Curto y Damián Depetris (Màster Documental Creatiu –UAB).

Festivals

Catalunya - Barcelona

21/12/2016 - 21/12/2016

Busques una Notícia?