Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Norte' seleccionat al Festival Internacional de Curtmetratges de Clermont-Ferrand

Curtmetratge

Durant el mercat també es presentarà la nova edició del Shortcat 2017

Del 3 al 11 de febrer se celebrarà la 39a edició del Clermont Ferrand International Short Film Festival considerat el festival i mercat més important del sector del curtmetratge. El festival ha seleccionat un curtmetratge català en competició internacional.

Es tracta de Norte de Javier Garcia (Minimal Films, Celofán Audiovisual).

Com cada any, Catalan Films & TV presenta el ShortCat, que aquest 2017 celebra la seva 10ª edició. El programa anual per a la internacionalització del curtmetratge català, estarà representat enguany pels següents curtmertages: Cavalls Morts de Marc Riba i Anna Solanas (I+G Stop Motion), Cucli de Xavier Marrades (Xavier Marrades, Nanouk Films), Les bones nenes de Clara Roquet (Lastor Media), Morning Cowboy de Fernando Pomares i Elena Pomares (Travelogue Studio), Ringo d’Adrià Pagès (ESCAC Films), Rol de Hammudi Al-Rahmoun Font (Coming Soon Films), Waste d’Alejo Levis i Laura Sisteró (Petra Garmon) i com a homenatge, Timecode de Juanjo Giménez (Nadir Films, ECIR - Escola de Cinema de Reus).

Com cada any, Catalan Films & TV compta amb un espai a l'stand 37, Shorts from Spain, del mercat de Clermont-Ferrand, considerat el Cannes del curmetratge i cita obligada pel sector internacional.

Festivals

França - Clermont-Ferrand

05/02/2017 - 11/02/2017

Busques una Notícia?