Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Curtmetratges catalans al MECAL, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona

Curtmetratge

La 18ena edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona MECAL, que tindrà lloc del 10 del març al 3 d'abril, inclou 12 produccions catalanes en la seva programació. 

Dins de la Competició Oficial hi trobem Victor XX de Ian Garrido (Escac Films) que va començar el seu recorregut per festivals a la Sélection Cinéfondation del Festival Cannes i The guardian d'Alessandro Novelli a l'apartat d'Animació.

A les seccions paral.leles es projecten 10 curts catalans. Al programa de Ciencia ficció es podrà veure el curtmetratge dirigit per David Victori, Zero (Life & Pictures, Entropy Studio, Scott Free Productions, Tilma Films) que forma part de l'edició d'enguany del Shortcat 2016. Mentre que a la secció Terror participa el curt Graffiti de Lluis Quilez (Euphoria Productions, Ainur Films).  Només els valents de Blanca Vendrell forma part del Programa de public jove i You Will Fall Again d'Alex Pachon (Laudiovisual) participarà al programa Videodansa.

Per últim, a la secció talents catalans es projectaran: El Adiós de Clara Roquet (Lastor Media) que forma part del ShortCat 2016, El corredor de José Luis Montesinos (Bastian Films), Con la boca cerrada de Anna Farré Año (Escac Films) que va ser seleccionat a l'edició del Shortcat 2015, Caradecavall de Marc Martínez Jordán, Vamp de Denise Castro (Escac Films) i La cueva sagrada d'Aleix Massot (Escac Films).

En el marc del mercat, cal destacar que per tercer any consecutiu Catalan Films & TV ha organitzat juntament amb Mecal les reunions one-to-one entre productors catalans i  compradors, distribuïdors i festivals internacionals. 

Mercats

Espanya - Barcelona

10/03/2016 - 11/04/2016

Sector: Animació, Curtmetratges, Televisió

Catalunya - Barcelona

10/04/2015 - 18/04/2015

Sector: Animació, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?