Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Catalan Films & TV presenta setze títols al Festival Internacional de Cinema de Berlin '09

En festivals

Quatre produccions formaran part de la secció oficial del certamen

La 59ª edició del Festival Internacional de Cinema de Berlin, que es celebra del 5 al 15 de gener, comptarà amb una nodrida participació de la indústria audiovisual catalana.

Dins de la selecció oficial s'inclou, a competició, un títol, La teta asustada dirigida per Claudia Llosa (Oberon Cinematogràfica, Wanda Visión, Vela Producciones); a més, també hi seran a Berlinale Special, Excentricidades de una chica rubia, darrer film de Manoel de Oliveira (Eddie Saeta, Films do Tejo, Les Films de l'Après-Midi); a Panorama, Ander, dirigit per Roberto Castón (Ilusión Óptica, Euskal Irrati Telebisa) i, dins de la secció paral·lela Culinary Cinema, Dieta Mediterránea de Joaquim Oristrell (Messidor Films).

D'altra banda, dins de l'European Film Market (EFM) es projectaran, com a Market Screenings, setze títols catalans més (inclosos els de les seccions oficials), que representen l'aparador comercial de la collita més recent de la producció audiovisual catalana. Aquests són: Un poco de chocolate de Aitzol Aramaio (Tusitala PC, El Mundo Ficción); La casa de mi padre de Gorka Merchán (Media Films, Montfort Producciones); Camino de Javier Fesser (Mediapro, Películas Pendelton); Carlitos y el campo de sueños (Versàtil Cinema, Antena 3 Films); Cosas insignificantes de Andrea Martínez (Manga Films, Media Films, Tequila Gang); Sexykiller de Miguel Martí (Mediapro, Warner Bros Pictures Int'l España, Antena 3 Films); Forasters de Ventura Pons (Els films de la Rambla); La Kasona de Pau Martínez (Just Films, Galavis Films, Kincine Post, Producciones Cibeles); El Ratoncito Pérez 2 d'Andrés Schaer (Castelao Productions); El juego del ahorcado de Manuel Gómez Pereira (Ovideo TV, El amigo de Lenon, Subótica Entertainment) i La escarcha de Ferran Audí (Alta Realitat, Apuntolapospo en associació amb Frost Media Films). La majoria dels representants d'aquests films es trobaran ubicats a l'estand que Catalan Films & TV tindrà l'EFM, Martin Gropius Bau 22, on s'instal·laran també una trentena d'empreses catalanes.

Una altra manifestació paral·lela al festival és el Berlinale Co-Production Market, l'espai per a la recerca de coproductors  i inversors potencials dels projectes en desenvolupament. En aquesta edició s'han seleccionat vint-i-dos projectes (s'hi han inscrit deu vegades més), un d'ells de producció catalana, Snowhite d'Arcadia Motion Pictures, que serà dirigit per Pablo Berger. També formaran part dels diferents esdeveniments del programa vuit firmes catalanes. Per la seva banda, Catalan Films & TV  participarà a la Country Table ‘Coproducing with...", junt amb els representants del programa Media, i durà a terme un acte de presentació el 8 de febrer, a les 15.30h.

Mercats

Alemanya - Berlin

05/02/2009 - 15/02/2009

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Festivals

Alemanya - Berlin

05/02/2009 - 15/02/2009

Busques una Notícia?