Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Set produccions catalanes, a les seccions oficials de Karlovy Vary

En festivals

ANAS. An indian film es situa dins de la competició

El pròxim 3 de juliol començarà la 44ª edició del Festival Internacional de Cinema de Karlovy Vary, encara que fins al moment s'ha avançat ja gran part del programa oficial on s'inclouen sis cintes catalanes. Dins de la competició documental es troba ANAS an indian film d'Enric Miró (Astrakán Films, Salto de Eje), que mostra el deliri d'un antic campió de natació palestí traumatitzat per la troballa d'un cap de dona.

En les seccions paral·leles, destaquen el primer treball darrere de la càmera del productor Lluís Miñarro, Familystrip (Eddie Saeta), a Another View, i el thriller 25 kilates de Patxi Amézcua (Ovideo TV), inclòs a Variety Critic's Choice.

La secció Horizons recull tres títols més amb una llarga trajectòria en festivals: Camino de Javier Fesser (Mediapro, Películas Pendelton), estrenada a Sant Sebastià; Singularidades de una chica rubia de Manoel de Oliveira (Eddie Saeta, Films do Tejo), present a Berlin i La teta asustada de Claudia Llosa (Oberon Cinematogràfica), guanyadora de l'Ós d'Or a la millor pel·lícula i el premi FIPRESCI en el certamen berlinès.

Finalment, a Midnight Screenings s'inclou Sexykiller de Miguel Martí (Mediapro, Warner Bros Pictures Int'l España, Antena 3 Films).

Catalan Films & TV ha col·laborat de manera especial amb el festival, coordinant diferents visionats amb l'objectiu de promoure el màxim de candidatures entre les produccions catalanes.

Festivals

República Txeca - Karlovy Vary

03/07/2009 - 11/07/2009

Notícies relacionades
Busques una Notícia?