Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

10 produccions catalanes participen al REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona

En festivals

El festival tindrà lloc del 30 de novembre al 6 de desembre del 2016

El REC - Festival Internacional de Cinema de Catalunya , se celebrarà del 30 de novembre al 6 de desembre a la capital tarragonina, i deu produccions catalanes han estat seleccionades en el seu programa.

Sis autors tarragonins obriran el Festival Internacional de Cinema de Tarragona a l’Antiga Audiència. La secció Autors de Tarragona  d’aquesta edició 2016 projectarà: Sombras d’Adrià Guxens, Alícia i jo d’Ester Sánchez, Noah  de Sara Venque i David Lleixà, Serendípia de Marc Solé i Ariadna González, El día que perdí la cartera en Tokio de Gerard Gil i Sick Fuck de Pablo Carlosena.

El festival també organitza la projecció del documental No T'aturis - Don't Stop d’Aïda Torrent  (Camille Zonca) a la secció MIRA'M, on el públic són estudiants de secundària de diferents centres de Tarragona.

A més, en la secció Primer Test, on diferents projectes en fase de rought cut rebran assessorament per part d’experts internacionals, compta amb la presència de tres produccions catalanes Ana de día d’Andrea Jaurrieta (No hay banda, Andrea Jaurrieta), Sotabosc de David Gutiérrez (Camille Zonca, Albert Baquero) i Terres de Solitud de Meritxell Colell (Polar Star Films, Paraiso Production, Les Films de l’Étranger, Habitacion 1520). Enguany Catalan Films & TV atorgarà el premi Cinemart per al millor projecte català presentat i que consisteix en una acredotació gratuïta per assitir al mercat de coproducció Cinemart que es celebra del 29 de gener a l'1 de febrer en el marc del Festival de Rotterdam.

Per últim, per tercer  any consecutiu REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one  amb especialistes en festivals europeus dins el marc de la Jornada de Professionals.

 

Festivals

Catalunya - Tarragona

01/12/2016 - 06/12/2016

Busques una Notícia?