Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Eva' s'estrena internacionalment a la secció oficial del Festival Internacional de Venècia

En festivals

Tres produccions catalanes més formen part del programa

La 68ª edició del Festival Internacional de Venècia, que es celebra del 31 d'agost al 10 de setembre, acollirà l'estrena mundial d'Eva, òpera prima de Kike Maíllo i la primera producció internacional d'Escándalo Films. Aquesta première vindrà precedida per tres títols més amb participació catalana: a la competició oficial, Carnage, dirigida per Roman Polanski i participació de la productora Mediapro i en la secció paral·lela Orizzonti, dues iniciatives d'Eddie Saeta, la coproducció amb Brasil Girimunho, dirigida per Clarissa Campolina i Helvecio Marins, i el documental Hollywood Talkies, dirigit per Óscar Pérez i María del Mar Ribot.

Eva és una història de cinema fantàstic, d'amor i de mort. La cinta narra en clau futurista l'especial relació que s'estableix entre Àlex, un reconegut enginyer cibernètic que està construint un nen robot, i la seva neboda Eva, a la qual gairebé no ha vist en els darrers anys.

Eva és el penúltim projecte dins del programa Òpera Prima, creat el 2006 per la productora catalana Escándalo Films amb l'objectiu d'afavorir i possibilitar la incorporació dels joves talents a la indústria del cinema i l'audiovisual. D'aquesta pedrera són títols tan destacats com Lo mejor de mí de Roser Aguilar (Premi de la Crítica i Premi a la Millor Actriu al Festival de Locarno) o Tres dies amb la família de Mar Coll (Premi Goya a la Millor Direcció Novell 2009). En postproducció es troba ja Animals de Marçal Forés.

Festivals

Itàlia - Venècia

31/08/2011 - 10/09/2011

Notícies relacionades
Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya