Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

San Sebastián celebra la presència de la producció catalana

En festivals

Catalan Films & TV afavoreix una trobada entre els professionals

 
El passat 18 de setembre, Catalan Films & TV va reunir a mitjans de comunicació, programador de festivals, distribuïdor, productor i d’altres professionals de la industria audiovisual en un acte de presentació de las tretze produccions seleccionades a Zinemaldia Festival Internacional de Cine de San Sebastián.  Gairebé  un centenar d’assistents van acudir a aquesta  primera cita de l’agenda de l’Industry Club, que ha obtingut  aquest any una de les assistències més elevades.

Alex Navarro, director del consorci, va tenir l’oportunitat de destacar l’excel-lent trajectòria que el cinema català al llarg d’aquest any amb presència a tots els festivals de classe A i als competitius especialitzats. Va agrair també  al certamen l’acollida a la producció Pa Negre l’any passat, que va constituir una locomotora per a la industria catalana. 

La present edició, amb dos títols a competició en  la secció oficial, és una bona mostra de la gran versatilitat dels productors catalans, que actualment presenten projectes que van des de la línia art house a productes amb una audiència més generalista.

Festivals

Espanya - San Sebastián

16/09/2011 - 24/09/2011

Notícies relacionades
Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya