Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes presents a la Berlinale 2014

En festivals

La 64ª edició de Berlin International Film Festival ha anunciat les 7 primeres pel·lícules seleccionades per competir al festival. Una de les afortunades és Aloft de Claudia Llosa, una producció amb França i Canadà (Arcadia Motion Pictures, Cry Fly Productions, Manitoba AIE, Noodles Production, Wanda Vision) que compta en el seu repartiment amb Jennifer Connelly, Cillian Murphy i Mélanie Laurent. Aquesta última interpreta una jove periodista que reuneix una mare i un fill separats per un accident. Claudia Llosa va triomfar a la Berlinale al 2009 quan va guanyar l'Ós d'or per La teta asustada. 

Per altra banda, també trobem dues produccions catalanes en la secció Culinary, on es recullen pel·lícules relacionades amb el menjar, el plaer i el medi ambient. Les produccions catalanes que competiran en aquesta secció són El somni , dirigida per Franc Aleu (Mediapro) i el curtmetratge Taba-El juego en la mesa de Pep Gatell i Eloi Colom (La Fura dels Baus, Mugaritz,Town of Arita). 

 Com cada any, Catalan Films & TV comptarà amb una zona de reunions en l'estand de Cinema From Spain a l'European Film Market (EFM). Més de 60 empreses catalanes entre productors, distribuïdors i agents de vendes viatgen a la capital alemanya a la recerca de projectes, coproductors o vendes. 

Festivals

Alemanya - Berlin

06/02/2014 - 14/02/2014

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya