Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Gran presència de cinema català a Cinespaña 2014

En festivals

El festival tindrà lloc a Toulousse del 3 al 12 d'octubre

El cinema català tindrà una participació més que destacada al festival Cinespaña que se celebrarà a Toulousse entre el 3 i el 12 d'octubre. Un total de 14 produccions catalanes es projectaran al festival i 10 d'aquestes competiran a la secció oficial.   

A la categoria de llargmetratges competiran 10.000KM , l’òpera prima  de Carlos Marqués-Marcet (Lastor Media, Somos la panda), Hermosa Juventud dirigida per Jaime Rosales (Fresdeval Films, Les Productions Balthazar, Wanda Vision), Los tontos y los estúpidos de Roberto Castón (Ilusión Óptica, Bitart), Stella Cadente , el film de Lluís Miñarro (Eddie Saeta) i Tots volem el millor per ella , de Mar Coll (Escándalo Films).

Pel que fa al documental, han estat seleccionades per a competir les cintes Ignasi M. de Ventura Pons (Els films de la rambla) i La casa del meu pare de Francina Verdés (Francina Verdés, INAAC). Mentre que a la secció Memoire et politique participarà el documental @gora de Sergi Sandúa i a la secció Sexe, genre et identités ho farà Amic/Amat  de Ventura Pons.

 I en la competició de curts participaran Alex , dirigit per Laura García (ESCAC Films), Tryouts de Susana Casares (Susana Casares) i Una hora, un pas de Bernat Gual, Aitor Iturriza (ESCAC Films).

I ja fora de competició, la secció Panorama vol apropar al públic francès la producció espanyola més recent. Entre aquesta trobarà quatre propostes catalanes: el llargmetratge La maniobra de Heimlich , òpera prima de Manolo Vázques (Visualsuspects), els documentals Bugarach , dirigit per Ventura Durall, Sergi Cameron i Salvador Sunyer (Nanouk Films, Televisió de Catalunya, Filmtank) i Els records glaçats d'Albert Solé (Minimal Films, Televisió de Catalunya, Televisión Española-TVE) i el curtmetratge documental Bref, de Christina Pitouli (Metges del món).

Festivals

França - Toulouse

03/10/2014 - 12/10/2014

Busques una Notícia?