Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Abundant producció catalana al festival de Sitges 2014

En festivals

El festival es durà a terme entre el 3 i el 12 d'octubre

El festival de cinema fantàstic acull un abundant número de produccions catalanes de primer nivell que es podran veure entre el 3 i el 12 d’octubre.  Així, serà una producció catalana, [REC]4: Apocalipsis , de Jaume Balagueró, l’encarregada d’inaugurar la 47ª edició del festival. La cinta  és la quarta entrega de la saga de terror.

L’apartat Oficial Fantàstic Competició del certamen compta amb els dos títols catalans La Distancia de Sergio Caballero (Advanced Music, Arcadia Motion Pictures) i L’altra frontera d'André Cruz (Cine de Garage, TVC) .

Per altra banda, els curtmetratges catalans  que competiran a la secció Oficial Fantàstic Competició Curts són 'Interior.Familia' de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras (Propaganda pel fet!), Nada S.A d'Albert Pintó i Caye Casas (Alhena Productions) i La Carrera de Christopher Cartagena (Bande á part).

Dins de la secció Oficial Fantàstic Special Screenings hi trobem els llargmetratges  Asmodexia de Marc Carreté (M's Entertainment) i The Afterglow de Yolanda Torres i Joan Álvarez (Afilm International Film Workshops ) .

Cal destacar, també, la presència de producció catalana dins de la secció Oficial Noves Visions- Emergent, on es projectaran els llargmetratges Amor Eterno, de Marçal Forès (Canada), La maniobra de Heimlich , de Manolo Vázquez (Visualsuspects) i Taller Capuchoc de Carlos Padial (Pioneros del s.XXI, Lau Delgado).

Brigadoon, un any més, oferirà els films més radicals i de culte. Al llarg de l'edició d'enguany podrem trobar els llargmetratges Difuminado , de Pere Koniec (Pere Koniec P.C.,) Salem: sed de vida de Quim Crusellas, Pol Robles, Christian M. Mayo, David Conill, David Brea,  Megamuerte de Jordi Najera i El refugio del miedo de José Ulloa (profilmes). També hi trobem el documental Cròniques de misteris (2a temporada) de Sebastian D'Arbó (Arbó Productions) així com els curtmetratges Line-up d'Alex Julià (Igloo Films) i Mr. Dentonn d'Ivan Villamel (Mordisco Films, Harmonica Films, Ivan Villamel).

Per últim, a la secció d'Anima'T Curts hi participa el curtmetratge català Bloquejats Apilats i en la d'Special el curtmetratge de Sergio Caballero Ancha es Castilla/N'importe quoi (Advanced Music).

Consulteu el line-up !

Festivals
Notícies relacionades
Busques una Notícia?