Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Selecció catalana a la 21ena edició de l'Alternativa

En festivals

El festival se celebrarà del 17 al 23 de Novembre al CCCB, Barcelona

Les produccions catalanes tenen una gran presència en l’edició d’enguany. A la secció l’Alternativa Oficials ha estat nominat el curtmetratge The Kiss de Luis Macias (Secuencia Cero Film).

A l’Alternativa Paral·leles, dins la secció Panorama, han estat seleccionats quatre llargmetratges catalans: Ciutat Morta de Xavier Artigas, Xapo Ortega (Metromuster), Després de la generació feliç de Guillothina a.k.a. Miguel Ángel Blanca (Boogaloo Films), Movie de Meritxell Soler (Travelling films) i Salóme de Yrsa Roca Fannberg (Skarkali, Estudi Playtime, e.film, Film i Skåne) i tres curtmetratges: Escolta de Pablo García Pérez de Lara (Doble Banda), Imágenes Secretas de Diana Toucedo i La prima bastarda de Stephen Dedalus de Marla Jacarilla (Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona).

Hall Selecciona, la finestra gratuïta del festival, també compta amb producció catalana. A la secció A les armes! es projectaran Diary of Hunger de Mireia Pujol (Agost), Bref de Christina Pitouli (Metges del món) i El deseo de la civilización de Carolina Astudillo (Playtime Audiovisuales). I a la secció De l’aparellar-se i altres contes es podrà veure Transsilvània de Ramon Balcells (Cortado Films).

En l’edició d’enguany del Hall Convida, el festival ret homenatge a la figura de Tomàs Mallol amb la projecció de tres de les seves obres Homenatge, Mástiles i Poca cosa sabem. Mentre que al Hall Didàctiques tindran cabuda dues peces de vídeo autoreferncials del co.lectiu el mirador i EICA Buscant-nos la vida i Yema hana mchit.           

Finalment a l’espai Hall Intercanvis, programa el curtmetratge Utopia, de la catalana Estela Estupinya Garcia, afincada a Berlín. 

Paral·lelament al festival, L'Alternativa dedica un espai als professionals del cinema independent internacional i ha organitzat amb la col·laboració del SDE Servei de Desenvolupament Empresarial i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya - la jornada sobre distribució alternativa, on es debatran i analitzaran models de distribució i atracció de públics amb experts invitats. En l’edició d’enguany, Catalan Films & TV i l’Alternativa han organitzat una sessió de reunions one to one entre productors catalans i  alguns dels experts convidats a la jornada com José María Riba (França), Patrick Hurley (Regne Unit) i Birgit Kohler (Alemanya).  

Mercats

Catalunya - Barcelona

21/11/2014 - 21/11/2014

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

Catalunya - Barcelona

17/11/2014 - 23/11/2014

Busques una Notícia?