Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Participació catalana al REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona

En festivals

El festival es durà a terme del 3 al 8 de desembre a la capital tarragonina.

El REC – Festival Internacional de Cinema de Tarragona que se celebrarà del 3 al 8 de desembre, continua apostant per descobrir nous talents i donar suport als joves realitzadors.

La primera pel·lícula de Ventura Pons, Ocaña, Retrat Intermitent (Porzesa, Teide P.C.) inaugurarà el festival d’enguany. El film forma part del projecte Bàsics del Cinema Català. Una nova mirada, una selecció dels títols més significatius del cinema català restaurats per la Filmoteca de Catalunya, adreçada a la difusió internacional del patrimoni cinematogràfic català.

A la secció Opera prima, han estat seleccionades les produccions catalanes 10.000km de Carlos Marqués-Marcet (Lastor Media, Somos La Panda) i El camí més llarg per tornar a casa de Sergi Pérez (Niu d’Indi, No hay banda).

Fora de concurs, a la secció especial Autors de Tarragona es projectaran els curtmetratges A los dos lados del espejo d’Iris Carrera (Universitat Rovira i Virgili), Inspiración d’Antonio Clemente, Llar de foc de Jordi Diaz, The International Film Student Syndrome d’Adrià Guxens i el llargmetratge Patuchas, el hombre de los mil limones d’Asbel Esteve (Dosdecatorce, La Sinyora, Minifilms TV, Altube Filmeak, Sarao Films).

Com a novetat, aquest any s’ha presentat la primera edició del concurs Primer Test destinat a autors que busquen assessorament per donar els últims retocs als seus treballs, promocionar-los i afavorir-ne l’entrada als circuits comercials per arribar als espectadors.

Dins del marc de les jornades professionals , Catalan Films and TV ha col·laborat en la organització de sessions one-to-one amb especialistes en festivals europeus que es portaran a terme dissabte dia 6 de desembre. Les jornades anomenades DEVELOP YOUR TALENT: Idees i recursos per desenvolupar els projectes audiovisuals, presenten els diversos canals i possibilitats que les plataformes professionals de difusió de l’audiovisual poden oferir als nous creadors. Més informació en el següent enllaç.

Festivals

Catalunya - Tarragona

03/12/2014 - 08/12/2014

Espanya - Tarragona

03/12/2014 - 08/12/2014

Busques una Notícia?