Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

18 produccions catalanes participaran al festival DocsBarcelona

En festivals

El DocsBarcelona ha anunciat les pel·lícules de participació catalana seleccionades al festival que es celebra del 23 al 29 de maig i que es sumen als 10 projectes seleccionats per a les activitats d'indústria que es desenvolupen al mercat.

A la Secció Oficial trobem dues produccions catalanes. El documental produït per La Fura dels Baus Campo a través. Mugaritz, intuyendo el camino de Pep Gatell que va tenir la seva premiÈre mundial a la darrera edició del Festival de Berlín. I la producció dirigida per Denis Delestrac Freightened. El preu real del transport marítim (Polar Star Films, Al Jazeera Documentaries, France 5, La Compagnie des Taxi-Brousse, SWR/ND).

Fins a 4 produccions catalanes formaran part de la secció Latituds DocsBarcelona: Metamorphosis de Manuel Pérez (Cornelius Films, Compacto), Paciente de Jorge Caballero (Gusano Films, Señal Colombia), Sexe, maraques i chihuahas de Diego Mas (Minimal Films, Televisió de Catalunya, TVE) i Toni Segarra. Un tipo que escribe anuncios de Jose Manuel Pinillo (Bun MEdia, TVE).

Fora de competició, a les sessions especials es projectarà Alcaldessa de Pau Faus (Nanouk Films) recentment premiat al Festival de Málaga.

Mentre que a la secció Doc-U, dedicada a la producció documental universitària a Catalunya hi trobem representant la Universitat Internacional de Catalunya, ¿Dónde están als niñas? de Alba Barbosa, Irene López, Albert Sureda, Luis Torrelles; la Universitat Autònoma de Barcelona, Conviviendo de Diego León, Anna Riera; Tecnocampus de Mataró, El decorado de mi recuerdo de Zaida Abella; la Universitat Pompeu Fabra,  Forum de Ferran Cano, Fregant el cel de Tània Ribas, Soleá els nets dels catalans de Marc Hernández, Maria Llinás, Natàlia Morales, Marta Vivet; la Universitat de Barcelona, Reflexes d'Ariadna Monleón i Trance de Lorena Arroyo; ESCAC, Històries de la Rabassada de Ferran Romeu.
 
Finalment, a la secció Doc 4 Teens hi trobem els documentas Game Over d'Alba Sotorra (Promarfi Futuro 2010, Loto Films, Televisió de Catalunya, Dirk Manthey, Gaia Audiovisuals, TVE) i Joana Biarnés, una entre tots d'Oscar Moreno i Jordi Rovira (REC Produccions, Fundació Photographic Social Vision, TVC, TVE).
Festivals

Catalunya - Barcelona

23/05/2016 - 29/05/2016

Catalunya - Barcelona

25/05/2015 - 31/05/2015

Notícies relacionades
Busques una Notícia?