Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

5 produccions catalanes participen al Giffoni Film Festival

En festivals

'Al otro lado del muro', 'No és país per joves', 'Morning Cowboy', 'Mine', 'La propera pell'

El festival italià Giffoni Film Festival (14-22 Juliol. Giffoni Valle Piana) que ofereix el millor de la producció cinematogràfica internacional dirigida als nens, joves i famílies ha seleccionat cinc produccions catalanes.

La propera pell d'Isaki Lacuesta i Isa Campo (Corte y Confección de Películas,La Termita Films,Bord Cadre Films, Sentido Film) es podrà veure a la secció Generation +16. Mentre que el curtmetratge Morning Cowboy de Fernando Pomares i Elena Pomares (Travelogue Studios), que forma part del programa Shortcat 2017 es projectarà a la secció Generation +18.

També ha estat seleccionat a la secció Gex Doc el documental premiat a Hot Docs, Al otro lado del muro de Pau Ortiz (Intactes, Bambú Audiovisual) .

Finalment, a la secció Masterclass participaran les coproduccions Mine de Fabio Guaglione i Fabio Resinaro (Roxbury, Mercurio Domina, S.R.L., Mine Canarias, A.I.E., The Safran Company) i No és país per joves de Giovanni Veronesi (Neo Art Producciones, Paco Cinematografica, Rai Cinema).

 

 

Festivals

Itàlia - Giffoni Valle Piana

14/07/2017 - 22/07/2017

Busques una Notícia?