Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

9 produccions catalanes seleccionades al Seattle International Film Festival

En festivals

El Seattle International Film Festival que es celebrarà del 17 de maig al 10 de juny ha seleccionat nou produccions catalanes. 

La llibreria d'Isabel Coixet (A Contracorriente, Diagonal, Green Films AIE, Northern Ireland Screen, One Two Films, Zephyr Films) serà l'encarregada d'inaugurar la 44a edició del festival. 

Per la seva banda, a la seccio Contemporay World Cinema es podrà veure Estiu 1993 de Carla Simón (Inicia Films, AValon Cine) i Tierra firme de Carlos Marqués-Marcet (Lastor Media, Vennerfil, La Panda productions). Un altra de les produccions seleccionades és Constructing Albert de Laura Collado i Jim Loomis (Trueday films, Televisió de Catalunya, Alexandra film) que es projectarà a la seccio Culinary cinema. 

Finalment, quatre curtmetratges catalans han estat seleccionatas per competir a la secció Short Film Packages - ¡Tapas!: Xisca de Sergi Lara (Benece), El escarabajo al final de la calle de Joan Vives (Escac Films),  La última virgen de Barbara Farré (Escac Films) i  Matria d'Álvaro Gago (Sombriza Films, Ringo Media). Mentre que  RIP d' Albert Pintó i Caye Casas (Alhena productions) que forma part del Sortcat 2018, el programa per la internacionalització del curtmetratge català, es podrà veure a la secció Short Film Packages - Terror Internationale.

Consulta el nostre line up

Festivals

Estats Units - Seattle

17/05/2018 - 10/06/2018

Notícies relacionades
Busques una Notícia?