Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinc produccions catalanes participen al Festival de Toronto

En festivals

El festival tindrà lloc del 9 al 18 de setembre. En aquesta edició del Toronto International Film Festival, cinc produccions catalanes formen part del programa oficial. 

Competencia Oficial (Mediapro) dels cineastes argentins Gastón Duprat i Mariano Cohn participaran en la secció Special Presentations que acull estrenes de pel·lícules amb una gran repercussió mediàtica i dirigides per cineastes de renom. Penélope Cruz i Antonio Banderas protagonitzen el llargmetratge que gira entorn un empresari multimilionari que, a la recerca de transcendència i prestigi social, decideix fer una pel·lícula que deixi empremta.

En la secció Contemporary World Cinema, que presenta històries captivadores i perspectives globals, han estat seleccionades 3 produccions catalanes. 

  • Costa Brava, Líbano (Lastor Media) de Mounia Akl mostra la decisió de la família Badri de viure completament aïllats del món en la seva idíl·lica casa lar a les pintoresques. Muntanyes libaneses degut a l’extrema contaminació de la ciutat i la corrupció política. 
  • Sis dies corrents (Distinto Films, El Kinògraf) de Neus Ballús. La pel·lícula mostra a un jove lampista marroquí obligat a bregar amb les excentricitats dels seus client i nous companys de feina en un intent de superar la setmana de prova d’una empresa.  
  • Tres (Nadir Films), de Juanjo Giménez. C. (39) és una dissenyadora de so. L’estudi és el seu últim refugi: un espai on postergar les seves avariades relaciones. Encara que ella no s’adoni, C. està començant a desicronitzar-se.  

Finalment, el curtmetratge Les infantes, d'Andrea Herrera Català (Amor y lujo) que forma part del Shortcat 2021, el programa de promoció internacional del curtmetratge català coordinat per Catalan Films, ha estat seleccionat per participar a la secció competitiva Short Cut on realitzarà la seva premiere mundial.

Per més informació Toronto International Film Festival 2021 accediu a aquest enllaç

Festivals

Canadà - Toronto

09/09/2021 - 18/09/2021

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya