Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El Festival de Sitges anuncia els primers títols seleccionats

En festivals

'Malnazidos' de Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro inagurarà el festival

La 53 edició del Festival de Sitges que es celebrarà del 8 al 18 d'octubre i es desenvoluparà en un format híbrid entre presencial i virtual, ha fet pública  la seva programació on destaquen onze produccions catalanes.

La pel.lícula encarregada d'inaugurar el festival serà Malnazidos, film d'acció zombie, adaptació de la novel.la de Manuel Martín Ferreras, dirigit conjuntament per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro (Ikiru Films, Telecinco Cinema, Cactus Flower Productions, La Terraza Films, Malnazidos AIE) i protagonitzat per Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes i María Botto.

Altres títols catalans que realitzaran la seva premiere mundial al festival són els següents:  La vampira de Barcelona opera prima de Lluís Danés (Brutal Media, Filmax, Televisió de Catalunya), un terrorífic drama basat en fets reals amb Nora Navas, Sergi López, Francesc Orella, Pablo Darqui, Bruna Cusí, Roger Casamajor o Núria Prims com a protagonistes; la coproducció internacional La cosmética del enemigo, l'últim treball de Kike Maíllo que adapta la novel.la d'Amélie Nothomb, produït per Sábado Películas, The Project Film Club i Barry Films i el darrer film dirigit per Juanma Bajo Ullos, Baby. Totes tres competeixen a la secció Oficial Fantàstic competició. A més, el segon llargmetratge de David Victori, No matarás (Filmax), un thriller protagonitzat per Mario Casas participarà a la secció oficial fantàstic-sessions especials.

 


 

 
 
 
Festivals
Busques una Notícia?