Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Destacada presència de l'audiovisual català a BIFAN

En festivals

El festival de cinema fantàstic sud-coreà selecciona cinc produccions catalanes

 

El festival Bucheon International Fantastic Film Festival, dedicat al cinema fantàstic internacional, celebra la seva 25a edició a Bucheon, Corea del Sud, entre el 8 i el 15 de juliol. Enguany el festival ha anunciat la seva selecció que inclou cinc produccions catalanes.

A la secció competitiva Bucheon Choice: Shorts 2 participa el curtmetratge Solució per a la tristesa de Tuixén Benet i Marc Martínez Jordán que ja ha passat per altres festivals internacionals com BAFICI, Buenos Aires. 

D'altra banda, els llargmetratges Baby de Juanma Bajo Ulloa (La Charito Films, Fragil Zinema) i La vampira de Barcelona de Lluís Danés (Brutal Media, Televisió de Catalunya - CCMA, Filmax) estan seleccionats a les seccions, a World Fantastic Red, dedicada a pel·lícules de sang i fetge, terror i thriller i BIFAN x wavve Online Screening Features que ofereix produccions disponibles online. El llargmetratge Baby ha participat en altres festivals de renom com el Festival du Cinéma Espagnol de Nantes o el Tallinn Black Nights Film Festival on també va coincidir amb La vampira de Barcelona. A més, el film de Lluís Danés es va endur el premi Gaudí a Millor pel·lícula.

No matarás de David Victori (Filmax), protagonitzada per Mario Casas, es podrà veure també a la secció BIFAN x wavve Online Screening Features i a World Fantastic Blue, secció que recull produccions de ciència ficció, fantasia, comèdia, romanç, musicals i altres gèneres. 

Finalment, a les seccions Fantastic Short films 7 i 11 competeixen dos curtmetratges catalans: The Following Year de Miguel Campaña (Canada) i La úlitma navidad del universo d'Adrián Cardona i David Muñoz (Red Party Films).

Festivals

Corea del Sud - Bucheon

08/07/2021 - 15/07/2021

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya