Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El curtmetratge 'Panteres' seleccionat al BFI London Film Festival

En festivals

Dirigit per Èrika Sánchez, la producció forma part del programa Shortcat 2020

La 64 edició del BFI Londom Film Festival es celebrarà del 7 al 18 d'octubre en un format híbrid, amb projeccions presencials i també online. 

El curtmetratge Panteres, d'Èrika Sánchez (Antivaho Cinematográfico) que forma part del programa Shortcat 2020 de Catalan Films & TV i va fer la seva premiere mundial a la darrera edició de la Berlinale, competirà a la secció My Time to Shine. Seleccionat a festivals com Festival de Málaga, D'A, Kiev Intl' Film Festival, continua el seu recorregut per certàmens nacionals i internacionals com Olhar de Cinema, Curtocírcuito Santiago de Compostela, Inicnerante Medellín Youth Short Film Festival o Festival Mix Milan.

Panteres narra la història de la Joana i Nina, dues noies de 13 anys, que viuen a Barcelona atrapades en les contradiccions de la pubertat femenina en el primer món. Totes dues són dones del seu temps i condició: xarxes socials, immediatesa i excessos. Avui, la Joana ha decidit idear un joc que involucrarà la seva amiga Nina. Un dia decisiu en la pubertat que provocarà que alguna cosa en cada un d'elles canviï per sempre. 

Festivals

Regne Unit - London

07/10/2020 - 18/10/2020

Busques una Notícia?