Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El festival BFI selecciona 4 films catalans

En festivals

'Viaje al cuarto de una madre', 'Petra', 'Teatro de guerra' i 'Miriam miente'

 

La 62ª edició del BFI London Film Festival, que enguany es celebra del 10 al 21 d'octubre, ha anunciat la seva programació que inclou 4 films catalans.

A la secció First Feature Competition trobem l'opera prima de Celia Rico, Viaje al cuarto de una madre (Arcadia Motion Pictures, Noodles Production, Amoros Producciones, Pecado Films
Sisifo Films AIE) que farà la seva premiere mundial a la propera edició del Festival de San Sebastián a la secció Nuevos directores. 

Per la seva banda, Teatro de Guerra de Lola Arias (Gema Films, BWP, Sutor Kolonko, Sake Argentina, SWR/ARTE), continua la seva singladura per festivals després d'estrenar-se a la darrera edició de la Berlinale. El film competeix a la secció Documentary competition. 

Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films,Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe) també continua sumant festivals internacionals i ha estat seleccionada per participar a la secció temática Dare que programa films que treuen a l'esepctador de la seva zona de confort. 

Per últim, l'opera prima de Natalia Cabral i Oriol Estrada, Miriam miente (Mallerich Films Paco Poch, Faula Film), estrenada mundialment al festival de Karlovy Vary, es podrà veure a la secció temàtica Journey que mostra films que transporten a l'espectador i li canvien la seva perspectiva. 

Festivals

Regne Unit - Londres

10/10/2018 - 21/10/2018

Busques una Notícia?