Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El festival BFI selecciona quatre produccions catalanes

En festivals

'Costa Brava Lebanon', 'El buen patrón', 'Sis dies corrents', 'Sedimentos'

El festival BFI que es celebra del 6 al 17 d'octubre ha anunciat la seva programació que inclou 4 produccions catalanes.

A la secció competitiva dedicada a les operes primes, First feature competition, participarà la coproducció Costa Brava Líban, Mounia Akl (Lastor Media, Snowglobe, Abbout Productions, Cinema Defacto, Fox in the snow, i co-escrita amb la directora i guionista Clara Roquet, que ha estat recentment estrenada mundialment a la secció Orizzonti extra del Festival de Venècia.  El projecte va participar a iniciatives i labs internacionals com la Residence Cinéfondation, Torino Film Lab o Sundance Institute Lab. 

Per la seva banda, dues produccions catalanes formaran part de la secció Laugh destinada a films d'humor en totes les seves formes. El buen patrón, de Fernando León de Aranoa (The Mediapro Studio, Reposado Producciones Cinematográficas) que realitzarà la seva estrena mundial al Festival de San Sebastián, és una una satira entorn les relacions laborals i personals protagonitzada per Javier Bardem.

L'altre film seleccionat és Sis dies corrents (Distinto Films, El Kinògraf) que després d'endur-se el premi a millor interprteació al Festival de Locarno continua el seu pas per perstigiosos festivals interancionals. Dirigida per Neus Ballús, la pel·lícula mostra a un jove lampista marroquí obligat a bregar amb les excentricitats dels seus client i nous companys de feina en un intent de superar la setmana de prova d’una empresa.  

Finalment, el documental híbrid Sedimentos, d'Adrián Silvestre (Adrián Silvestre, Testamento producciones) estrenat al Festival de Málaga i premiat al Thessaloniki Documentary Film Festival, ha estat seleccionat a la secció Journey que programa produccions que transporten l'espectador i els canvia la seva perspectiva. El film és un retrat de sis dones transexuals viatgen a un petit poble de León on exploren paisatges insòlits així com secrets de la seva pròpia personalitat. Una radiografia col·lectiva en present, que mira al passat i es projecta al futur, celebrant l'extraordinària possibilitat de ser úniques i irrepetibles.

 

Festivals

Espanya - San Sebastián

17/09/2021 - 25/09/2021

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya