Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Els projectes catalans 'Estela' i 'El practicante' seleccionats a la trobada Small is Biútiful

En festivals

A més, els films 'Petra' i 'Incerta glòria' participaran al festival Different! 11

En el marc del festival Different! 11 L'autre cinema espagnol, que enguany celebra la seva 11a edició del 20 al 26 de juny a la París, es celebra la trobada professional Small is Biútiful, on dos projectes catalans han estat seleccionats per participar-hi: Estela, de Liliana Díaz Castillo (Boogaloo Films) i El practicante, de Carles Torras (Zabriskie Films).

Small is Biútiful està organitzat per la Comisión de Cine de Ile-de-France i Espagnolas en París, en associació amb la revista Variety i amb el suport de d'entitats de promoció audiovisual com Catalan Films & TV i es celebrarà el 27 de juny. L'objectiu de l'activitat consisteix en la presentació de projectes de llargmetratge a un grup selecte de professionals de la regió parisina Île de France, a efectes de portar-los a execució conjuntament.

A més, dues produccions catalanes formen part de la programació del festival Different! 11. Per una banda, Petra dirigida per Jaime Rosales i produïda per Fresdeval Films, Wanda Vision, Oberon cinematogràfica, Les Productions Balthazar i Snowglobe que va fer la seva premiere mundial a la darrera edició del Festival de Cannes. El director Jaime Rosales i l'actor Alex Brendemühl presentaran la pel.lícula al festival. I, per altra banda, Incerta glòria d'Agustí Villaronga (Massa d'Or produccions) que comptarà amb la presència del director i de les actrius Núria Prims i Bruna Cusí. 

Mercats

França - Paris

29/06/2018 - 29/06/2018

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

França - Paris

20/06/2018 - 26/06/2018

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya