Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

"Entre dues aigües" triomfa a Mar del Plata

En festivals

El film d'Isaki Lakuesta s'emporta dos premis casa

 

Aquesta edició del Festival Internacional de Cine de Mar del Plata es suma als triomfs d'Entre dues aigües (La Termita Films, Bteam Pictures, Mallerich Films , Bord Cadre Films Sarls, All Go movies, Studio Indie Productions). Competint a la Secció de Competició Internacional, la producció ha guanyat l'Astor de Oro a Millos Pel.lícula i l'Astor de Plata a Millor Actor per Israel Gómez Romero. Aquesta seqüela de La leyenda del tiempo ens ubica dotze anys més tard d'aquells Isra i Cheíto adolescents del primer film. 

L'Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a Infantería de la Marina. Quan l'Isra surt de la presó i el Cheíto torna d'una llarga missió, tornen a l'illa de San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens.

Ara l'Isra retorna a San Fernando per recuperar a la seva dona i les seves filles. Pero, com aconseguirà tirar endavant en el loc amb la taxa d'atur més alta d'Espanya. La seva recerca de redenció, la seva necessitat d'ordenar les seves vides i reconciliar-se uneix a l'Isra i el Cheíto una vegada més.

Busques una Notícia?