Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Future Foods', 'Síndrome de los quietos' i 'Pedra patria' participen a Visions du Réel

En festivals

Per segon any consecutiu, el festival suís Visions du Réel s'adapta a les noves restriccions causades pel COVID-19 i es transforma en un esdeveniment online que es celebrarà del 15 d'abril al 24 d'abril.

Enguany, tres produccions catalanes han estat seleccionades. Future Foods, de Gerard Ortín (Gerard Ortín Castellví i àngels barcelona), curtmetratge  documental que forma part de la selecció Shortcat 2021realitzarà la seva premiere mundial a la secció Competició internacional de curtmetratges i migmetratges. L'obra gira al voltant de la fabricació d’aliments de plàstic a Replica LTD, una de les poques empreses del Regne Unit que encara fabrica atrezzo d’aliments per a la publicitat i la indústria cinematogràfica. La percepció del menjar, el seu atractiu i la seva vistositat mitjançant una imatge construïda, entren en joc en observar el procés de fabricació artesanal a través d’una càmera. Una conversa telefònica amb el director executiu d’una “startup” d’alimentació finlandesa ens introdueix a una tecnologia d’avantguarda que consisteix en la producció d’una nova proteïna generada a partir d’aigua, electricitat i segrest de CO₂.

Per la seva banda, l'últim treball de León Siminiani,  Síndrome de los quietos (GusanoFilms, Rara Colectivo, El Apartamento Films, El Gesto Cinematográfico) s'estrena mundialment a la mateixa secció, Competició internacional de curtmetratges i migmetratges. L'obra es situa a l'any 2018, quan un grup de cineastes anomenats "Els Quiets" s'embarquen en un assaig cinematogràfic sobre una hipotètica síndrome de quietud en la República de Colòmbia.

Finalment, l'opera prima Pedra patria, de Macià Florit (Elsabeth Produccions, La Perifèrica Produccions), que fa va fer la seva premiere mundial al festival Doclisboa, participarà a la secció Doc Alliance, una selecció de films escollits pels festivals que formen part de la plataforma.

Festivals

Suïssa - Nyon

15/04/2021 - 25/04/2021

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya